Diéta ipar

2006/12/06. - írta: Füredi Krisztián

Óriási üzlet a fogyókúra világszerte. Nagyon sok pénzt költenek erre az emberek, és emellett nagy a tudatlanságuk is. Sokan azt gondolják, hogy a fogyasztó szereket ugyanolyan gondossággal ellenőrzik, mint a gyógyszereteket, pedig ez sok esetben nem így van. Ezen felül a mellékhatásokat sem kötelező feltüntetni rajtuk, így a nem várt hatások igen meglepőek lehetnek. Erről szól az alábbi írás.

"Egy jelentés szerint az amerikaiak 64 százaléka abban a hiszemben él, hogy a kormány megköveteli, hogy a diétás termékek tájékoztatóján szerepeljenek a mellékhatások. Pedig ez nem így van, nem követelmény. És 54 százalékuk meg van róla győződve, hogy az FDA törzskönyvezte a diétás termékeket és fogyasztó tablettákat. Ez sem igaz."

A teljes cikk itt
Szólj hozzá!
· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://testkepzavar.blog.hu/api/trackback/id/tr1221392

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása