Szép legyek vagy egészséges?

2007/01/28. - írta: Füredi Krisztián

Részletes írás a legális és illegális fogyasztószerekről és táplálékkiegészítőkről.

"A mértéktelen fehérjefogyasztás is bajt okozhat, károsíhatja a vesét. Szerencsésebb esetben csak elhízik tőle az ember, hiszen a felesleges mennyiséget a szervezet ugyanúgy zsírrá alakítja, mint a szénhidrátot - figyelmeztet a szakember.

Téglássy doktornak a zsírégető, fogyasztószerekkel kapcsolatban is fenntartásai vannak. A felhasználók többsége ugyanis nem akar tenni semmit a testsúlycsökkenésért, mindent a csodaszernek kikiáltott készítményektől várnak. Márpedig Téglássy szerint mozgás és megfelelő étrend nélkül ez biztosan nem fog menni.

Az igazán nagy bajt azonban az illegális szerek alkalmazása okozza. Az anabolikus szteroidok látványosan fejlesztik ugyan az izmokat, viszont csökkenthetik a nemi vágyat, és akár impotenciát is okozhatnak. Ödéma, magas vérnyomás, májdaganat is szerepel a mellékhatások nem hivatalos listáján. Ha pedig fejlődésben lévő fiatal használ anabolikus szteroidot, akár meg is állhat a növekedésben."


A teljes cikk itt
Szólj hozzá!
· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://testkepzavar.blog.hu/api/trackback/id/tr1531312

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: www.glassinnirblx.com 2018.02.20. 15:14:05

Download theme gratis untuk blackberry bold 9000 - Does mobic have steroids in it

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása